€ 315.000
Dufour 525 Grand Large Limited Edition

Dufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited EditionDufour 525 Grand Large Limited Edition
Vraagprijs: € 315.000 Ligplaats: Barcelona
Categorie: Zeiljacht Materiaal: Polyester
Bouwjaar: 2012 Afmetingen:    15,32 m x 4,90 m x 2,35 m
Korte omschrijving:   2013 Te water, van 1e particuliere eigenaar en erg weinig gebruikt. 3 Hutten, 2 x natte cel. Bijzonder nette boot met vrijwel alle mogelijke opties
Algemene omschrijving:  

 

Deze Dufour is het vlaggenschip van de Grand Large lijn. Het moderne ontwerp staat garant voor een snel en stabiel vaargedrag. De lay-out van het dek met brede gangborden en een vlak voordek zorgt voor een veilige doorloop naar de punt wat het met een kleinere bemanning een makkelijk te varen boot maakt. De aanwezige boegschroef en electrische lieren dragen er ook aan bij dat deze Dufour shorthanded goed te bemannen is.

Alle lijnen zijn bedienbaar vanuit de zeer ruime kuip. Het grote zonnedek aan de achterzijde geeft deze Dufour het gevoel van een boot met middenkuip. Onder het zonnedek bevindt zich een zeer grote ruimte te gebruiken als bergruimte of als dinghy garage voor een kleine formaat dinghy. De toegang is vanaf het elektrisch bedienbare zwemplatform en van bovenaf middels een luik in het zonnedek. Met de twee stuurstanden en de gedeelde hekpreekstoel is de doorloop naar het zwemplateau vrij. De grootschootoverloop bevindt zich op het kajuitdak wat voor meer ruimte in de kuip zorgt.

De twin-helm besturing heeft aan beide zijden de beschikking over Raymarine E-7 display. Vanzelfsprekend is er ook benedendeks een volledig uitgeruste navigatiehoek met ook daar een plotter en marifoon. Het volledige schip is voorzien van Harken lieren en blokken en een uitschuifbare boegspriet voor het voeren van de Gennaker.

Benedendeks valt direct de smetteloze staat van deze Dufour op, er valt werkelijk geen krasje of slijtageplek te ontdekken. Dit is niet verwonderlijk want het schip is erg weinig gebruikt en nooit gecharterd. De urentellen van de motor staat dan ook op slechts 278 uur. 


Dit is de 3 hutten versie met een zeer ruime voorhut met eigen natte cel met douche, toilet en wastafel. Deze Dufour is voorzien van een hoekkombuis zodat er in de salon ruimte overblijft voor een langsbank aan bakboord. Ideaal als slaapplek tijdens langere oversteken. De hoekbank is voorzien van een te verlagen tafel en biedt ruimte aan minstens 6 personen. De lichte kleuren in combinatie met veel luiken en ramen zorgt voor een zeer ruimtelijke ervaring. De natte cel bij de achterhutten heeft een toilet, wastafel en wederom een douche. De bedden in de achterhutten zijn ruim 2 meter lang en de stahoogte is ca. 195 cm.

 

Abraxas is in bijzonder nette staat en onder andere voorzien van:

 • Een extra zware Yanmar 110 pk. motor
 • Saildrive met Gori drieblads klapschroef
 • Intrekbare boegschroef
 • Doorgelat grootzeil met lazybag en rolgenua
 • Gennaker met uitschuifbare boegspriet
 • Vaste op- / neerhouder
 • Lieren deels electrisch
 • Grote water- en dieseltanks
 • 3 x Douche en 2 x electrische spoelende wc
 • Extra accu capaciteit en omvormer
 • LED verlichting binnen en flatscreen televisie
 • Panda generator
 • 2x Koelkast, vriezer, vaatwasser en inbouwmagnetron
 • Reversible airconditioning (verwarming) en boiler
 • 3 x Raymarine kaartplotter met AIS-B en radar
 • Raymarine log, wind en dieptemeter
 • Raymarine stuurautomaat op het kwadrant
 • Raymarine DSC marifoon
 • Electrische ankerlier
 • Electrisch bedienbaar zwemplatform
 • Zij instap in de zeereling aan beide zijden
 • Middenbolders
 • Highfield bijboot met buitenboordmotor

Deze Dufour heeft haar ligplaats in Barcelona waar de eigenaar zelf de bezichtigingen zal begeleiden. Meer informatie over de Dufour werf vindt u hier: http://www.dufour-yachts.com/en/

Motorisatie:   Yanmar 110 pk

Algemeen

Rompvorm:Rondspant
Dek en opbouw materiaal:Teak dek
Driftbeperking:Vaste kiel met loden bulb
Roer:Doorgestoken balansroer
Besturing:Dubbel stuurwiel
Ramen:Lewmar in aluminium lijst, deels te openen
Waterverplaatsing:Ca. 16.000 kg.
Ballast:Ca. 5.000 kg.
Doorvaarthoogte normaal:Ca. 21 m.
Werf:Dufour Frankrijk
Ontwerper:Umberto Felci and Patrick Roseo
Bouwnummer:FR-DUFE080G212
CE:Cat. A (Oceaan)

Accommodatie

Materiaal, kleuren:Mahonie betimmering en binnenschaal
Gordijnen:Beige
Verblijfsruimtes:Salon
Hutten:3
Slaapplaatsen:8
Stahoogte:Ca. 195 cm
Toiletten:2 x Electrisch spoelende wc
Douche, bad:Douche in beide natte cellen en buitendouche op het zwemplateau
Radio/CD-speler:Fusion
TV:Flatscreen
Kooktoestel & brandstof:Half cardanisch 3 pits gas
Oven:Eno
Magnetron:Eno inbouw
Koelkast & voeding:Inbouw- en bovenlader koelkast
Vriezer:Ja
Verwarming:Ja
Airconditioning:Dometic
Overig:Deze Dufour heeft een plezierige accommodatie met drie hutten en twee natte cellen. De kombuis bevindt zich links naast de kajuitingang. Deze is voorzien twee koelkasten, een vriezer, een inbouwmagnetron en een driepits gasstel met oven. Een vaatwasser is aanwezig en er zijn twee spoelbakken met warm water via de boiler. De kombuis is door de U-vorm ook onder helling goed bruikbaar. 

Bij de kombuis is de ingang van de bakboord achterhut. Hier is veel kast- en bergruimte en er kan goed geventileerd worden. Aan stuurboord is een gespiegelde identieke hut. Bij de achterhutten is een ruime natte cel met electrisch spoelende wc en een douche.

Aan stuurboord is de kaartentafel met het verzorgde schakelpaneel, de kaartplotter en de marifoon. De salon bestaat uit een grote hoekbank met een zitje en de kajuittafel in het midden. Aan bakboord is een extra langsbank die goed als zeekooi gebruikt kan worden.

De voorhut heeft een riant vrijstaand bed en een eigen natte cel met wastafel, wc en douche. Ook in deze hut is veel kast- en bergruimte.

Door de vele ramen en dekluiken is er veel lichtinval en er kan goed geventileerd worden. Met de aanwezige kachel en airconditioning is het binnen altijd aangenaam in deze Dufour en haar accommodatie verkeert in een bijzonder mooie staat.


Motor, electra, water

Vermogen:110 PK
Merk:Yanmar 4JH4E
Bouwjaar:2012
Draaiuren:Afgelezen urenstand 278
Brandstof:Diesel
Brandstoftank aantal:Circa 500 liter
Koeling:Interkoeling
Voortstuwing:Saildrive met Gori 3-blads klapschroef
Boegschroef:Ja, intrekbaar
Voltage:12 Volt
Bedieningspaneel:Compleet
Accu:6 keer 140 Ah
Acculader:Cristec 80A
Generator:Fisher Panda 7,7 kW
Dynamo:Ja
Omvormer:1200 W
Watersysteem:Met electrische pomp
Warm water:Via boiler op motorwarmte en walstroom
Watertank & materiaal:Kunststof ca. 750 liter
Vuilwatertank & materiaal:Met dekafzuiging
Walstroom:Ja
Voltmeter:Ja
Toerenteller:Ja
Watertankmeter:Ja
Brandstoftankmeter:Ja
Overig:

Goed onderhouden zwaardere 110 pk. Yanmar motor. Grote water- en dieseltanks. Extra accu capaciteit. Boiler, verwarming en airco. LED verlichting binnen.


Tuigage

Type tuigage:7/8
Rondhouten, verstaging:Mast aluminium, verstaging staalkabel
Lieren:6 keer Harken waarvan 3 electrisch
Zeilen materiaal:Dacron
Grootzeil:Elvstrom, doorgelat met 3 keer rif met lazybag
Genua:Elvstrom rolgenua
Genua reefsysteem:Ja
Gennaker:Ja
Overig:

Nette zeilgarderobe met doorgelat grootzeil met lazybag, rolgenua en gennaker. Overloop op het kajuitdak en vaste op- / neerhouder. Lange genuarails met dubbele kar. Lieren deels electrisch.


Navigatie en electronica

Navigatieverlichting:Compleet, met deklicht
Kompas:Ja
Log/snelheid:Raymarine
Dieptemeter:Raymarine
Windmeter:Raymarine
Autopilot:Raymarine direct op het kwadrant
Radar:Raymarine 4KW
GPS:Raymarine
Marifoon:Raymarine Ray49E DSC
Kaartplotter:2x Raymarine E7, 1 keer E12 binnen
Overig:

Complete Raymarine navigatie met alles wat je nodig hebt. Drie kaartplotters en stuurautomaat. Log, wind en dieptemeter, radar, AIS-B en DSC marifoon.


Uitrusting

Ankers & materiaal:Delta
Ankerlier:Quick, electrisch. Bediening bij de stuurstand
Stootwillen, lijnen:Complete set
Dekzeil(en):Hoezen voor beide stuurstanden en kuiptafel
Buiskap:Ja
Bimini:Ja
Zwemtrap:Ja, vanaf zwemplatform
Zwemplatform:Ja, electrisch uitklapbaar
Zeerailing:Ja
Bijboot:Highfield rib
Bijboot buitenboordmotor:Ja
Overig:

Teak dek en teak in de kuip, vaste kuiptafel met twee neerklapbare delen, Highfield rib met buitenboordmotor, lieren deels electrisch, vaaruitrusting, groot zonnedek achterin de kuip, middenbolders, zij instap in de zeereling aan beide zijden, preekstoel met verlaagde instap, gedeelde hekrpeekstoel, buiskap, bimini, hoezen voor beide stuurstanden en kuiptafel, electrische ankerlier, hele grote bakskist / garage, buitenboordmotorsteun op hekpreekstoel.


Veiligheid

EPIRB:Ja
MOB Systeem:Op kaartplotter
Lenspomp:Ja, handmatig en elektrisch
Brandblusser:Ja, keuring onbekend
Gasbun met afvoer:Ja, ruimte voor 2 flessen
Overig:

Alle zeilhandelingen vanuit de kuip, goed beloopbare gangboorden, uitklapbaar zwemplateau, E-pirb, AIS-B (zenden en ontvangen), DSC marifoon, radar, voldoende grijpmogelijkheden binnen en buiten.Alle moeite is genomen deze informatie correct weer te geven. Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.Vraag meer informatie over de Dufour 525 Grand Large Limited Edition

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

 

Bart Rozemuller

 

Badhuisweg 11

3851 PN Ermelo

 

Tel   : 0031 (0) 341 493405
Mob: 0031 (0) 6 2189 6801

 

E-mail: bart@bootverkopers.nl

 

K.v.k.nr.: 08104900

RECENT VERKOCHT

UITGELICHT

Feeling 326

1995
€ 29 500