verkocht
Jeanneau Sun Odyssey 35

Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35Jeanneau Sun Odyssey 35
Vraagprijs: verkocht Ligplaats: Lelystad
Categorie: Zeiljacht Materiaal: Polyester
Bouwjaar: 2006 Afmetingen:    10,75 m x 3,45 m x 1,45 m
Korte omschrijving:   Prettige zeiler met rolzeilen, drie hutten en 1,45 m. diepgang. Vernieuwd onderwaterschip, uitgebreide navigatie, douche en veel (recente) uitrusting
Algemene omschrijving:  
 
De Jeanneau Sun Odyssey 35 is een moderne, levendige en vlot zeilende boot met prettige accomodatie. Deze SO35 is netjes, zeer compleet en nu van de 2e eigenaar sinds 2010. "Paradoxe" heeft een diepgang van slechts 1,45 m. waarmee je eigenlijk overal terecht kunt. Groter water is ook geen probleem. De huidige eigenaar ging met zijn boot onder andere naar Engeland en Frankrijk. Met de drie hutten is deze SO35 een fijne gezinsboot. Het rolgrootzeil en de recente rolgenua maken het tot een gemakkelijk te hanteren jacht voor alle vaargebieden en omstandigheden. Over zee kan maar met de kinderen door Friesland ook.
 
De hutten hebben alle lange bedden, er is een natte cel met douche en een kombuis met alle comfort van thuis. "Paradoxe" is bijzonder compleet uitgerust en er blijft heel veel aan boord wat je niet zelf hoeft aan te schaffen. Er is ook de laatste jaren veel geinvesteerd en de boot ligt helemaal klaar om de trossen los te gooien en nieuwe avonturen te beleven. Er is een ook onder helling goed zittende kuip met twee bakskisten waar je alles in kwijt kunt wat je daar bij de hand wilt hebben en alle zeilhandelingen kunnen vanuit de kuip worden verricht. Het zitje bij de stuurstand kan omlaag waardoor je een vrije doorloop naar het zwemplateau hebt.
 
Deze Jeanneau heeft o.a:
 • Een goed onderhouden 29 pk. Yanmar
 • Watergesmeerde schroefas en 2-blads schroef
 • Rolgrootzeil en recente rolgenua met foam in het voorlijk en uv strook
 • Gennaker met wegneembare boegspriet (z.g.a.n.)
 • Compleet gerenoveerd en strak onderwaterschip in de epoxy (2016)
 • Romp gepoetst en nieuwe antifouling in maart 2017
 • Rompramen in de salon en alle hutten
 • Douche in de natte cel en op het zwemplateau (beide warm)
 • Oven, 2-pits gasstel, dubbele spoelbak met warm water en grote koelkast
 • LED verlichting binnen
 • Extra accu capaciteit en omvormer
 • Raymarine SmartPilot stuurautomaat direct op het kwadrant
 • Raymarine DSC marifoon binnen en buiten
 • Extra handheld marifoon
 • Raymarine ST60 Tridata en Wind
 • Navtex - Recente touchscreen kaartplotter met AIS-B
 • Repeater voor alle instrumenten bij de kaartentafel
 • Bimini en recente buiskap met kleine kuiptent
 • Electrische ankerlier, Cobra- en reserve anker
 • Extra watertank
 • Vuilwatertank met dekafzuiging
 • Middenbolders
 • Complete vaaruitrusting
 • Reserve onderdelen en gereedschap
 • Reddingvlot en Epirb
 • Pot, pan en servies
Deze Jeanneau is door de eerste Nederlandse eigenaar in 2006 in Griekenland gekocht en daar met de familie gebruikt. In 2010 is de boot naar Nederland gebracht en door de huidige 2e eigenaar gekocht. Deze heeft altijd goed voor de boot gezorgd, alles correct laten onderhouden en regelmatig zaken vernieuwd. Deze Jeanneau ligt helemaal klaar voor de nieuwe eigenaar. Alles werkt naar behoren en de boot is helemaal vaarklaar. Het zweten van de pakking als vermeld onder de kop "motor" dient op termijn opgelost te worden. Verder is de boot schoon, werkt alles en is ze klaar voor vertrek. Op een paar kleine gelcoat beschadigingen in de kuip en wat gebruikssporen binnen is er weinig op aan te merken.
Motorisatie:   Yanmar 29 pk.

Algemeen

Rompvorm:Rondspant
Dek en opbouw materiaal:Polyester, antislip met aluminium voetrail
Opbouw vorm, materiaal:Polyester
Driftbeperking:Vinkiel
Roer:Doorgestoken balansroer
Besturing:Stuurwiel met leder bekleed
Ramen:Deels Gebo en deels getint kunststof verlijmd
Waterverplaatsing:Ca. 5400
Ballast:Ca. 1650
Doorvaarthoogte normaal:Ca. 17 m.
Werf:Jeanneau
Ontwerper:Marc Lombard
Bouwnummer:FR-IRI00946A606

Accommodatie

Materiaal, kleuren:Teak fineer en binnenmal
Gordijnen:Kussens créme skai, gordijnen créme. Verduisterings rolgordijnen aan de luiken en gordijnen voor de rompramen
Verblijfsruimtes:1
Hutten:3
Slaapplaatsen:6 + 2
Stahoogte:1.92 M.
Toiletten:Jabsco handmatig pomptoilet
Douche, bad:Douche met afvoerpomp in de natte cel en douche op zwemplateau (beide via de boiler)
Radio/CD-speler:JVC KD-G343 radio / cd / MP3 speler met aux ingang en luidsprekers binnen en in de kuip
TV:Enox ca. 19" flatscreen met dvd speler en uitgebreide aansluitmogelijkheden. Hoogwaardige antenne in de mast
Kooktoestel & brandstof:Eno half cardanisch tweepits. Gasslang 2015
Oven:Eno
Koelkast & voeding:Grote bovenlader met Frigoboat compressor. (Thermostaat en koelplaat 2015)
Overig:
Deze Jeanneau heeft een plezierige ruime en licht accommodatie met drie hutten. De stahoogte bedraagt 1,92 m. De ook tijdens het varen goed bruikbare L-vormige kombuis bevindt zich aan stuurboord naast de kajuittrap. Er is een dubbele spoelbak met warm en koud water, een hele grote bovenlader koelkast en een tweepits thermisch beveiligd gasstel met oven. Er is een ingebouwde afvalbak en voldoende bergruimte.

Er zijn twee gespiegelde achterhutten met een bed van 200 x 147 cm. en voldoende kast- en bergruimte. Geventileerd kan hier worden door een te openen raam naar de kuip en er is mooi uitzicht naar buiten door de rompramen.

De natte cel heeft een douche met afvoerpomp, de wc en een wastafel met warm en koud stromend water. Er is bergruimte voor toiletartikelen. De natte cel heeft een kunststof binnenmal waardoor er geen vocht op de betimmering in kan werken.

De kaartentafel bevindt zich naast de langsbank aan bakboord. Hier is het schakelpaneel, de Navtex, repeater voor de instrumenten buiten en de DSC marifoon. De kaartentafel is verschuifbaar waardoor je kunt kiezen of je hier zittend in de vaarrichting of juist andersom wilt werken.

De salon bestaat uit een grote rondzit aan bakboord met een langsbank er tegenover. Da kajuittafel staat in het midden. Deze kun je laten zakken waardoor je er met extra kussen een groot bed van zou kunnen maken. Er is veel lichtinval door ramen en dekluiken. De luiken zijn voorzien van verduisterings rolgordijnen en voor de ramen zijn er gordijnen. Ook in de salon zijn er rompramen voor een mooi uitzicht naar buiten. De televisie met dvd speler is op het hoofdschot gemonteerd. Er zijn verschillende 220 V contactdozen en de binnenverlichting is LED. Een aardig detail is dat je de spots in de kajuit zowel bij de ingang als vanuit de voorhut aan en uit kunt schakelen.

De voorhut heeft plezierig veel ruimte voor het bed. Het bed heeft een lengte 205 en een grootste breedte van 165 cm. Er is een hang- en een legkast, een aflegplank en een handige plek om schoenen weg te zetten.

Motor, electra, water

Vermogen:29 Pk.
Merk:Yanmar 3YM30
Bouwjaar:2006
Draaiuren:Urenteller geeft niet aan
Brandstof:Diesel
Brandstoftank aantal:Kunststof, ca 130 l. met niveaumeter
Koeling:Interkoeling
Voortstuwing:Watergesmeerde schroefas met tweeblads schroef
Voltage:12 V en 220 V walstroom met lange kabel
Bedieningspaneel:Compleet. Aardlekschakelaar en voltmeter aanwezig
Accu:Startaccu ca. 70 Ah (2017) en 2 x accessoire accu 105 (beide 2013)
Acculader:Ja
Dynamo:Ja
Omvormer:HQ 150 W
Watersysteem:Met electrische pomp
Warm water:Via boiler (ca. 25 l.) op motorwarmte en walstroom
Watertank & materiaal:2 Tanks, samen ca. 310 l. met niveaumeter
Vuilwatertank & materiaal:Ca. 50 l. met dekafzuiging (niet gebruikt)
Overig:De motor is voor onderhoud goed bereikbaar via twee luiken in de achterhutten en de kajuittrap.De motor is goed onderhouden en start en loopt goed. De motor zweet een beetje op de achterste keerring. Daar is een monteur bij geweest. Het is niet urgent maar zal op termijn verholpen moeten worden.

De electrische installatie is goed verzorgd. Er is extra accu capaciteit, een aardlekschakelaar en een omvormer. Er zijn 220 V contactdozen in de hutten en bij de kombuis en kaartentafel. Ook zij er twee USB aanluitingen. De aanwezige boiler zorgt voor warm water bij de kombuis, in de natte cel en bij de buitendouche. Alles werkt naar behoren en de handleidingen zijn aanwezig.

Tuigage

Type tuigage:Sloep
Rondhouten, verstaging:Sparcraft mast en verstaging staalkabel
Lieren:2 x Harken ST40 2-speed genualier en 2 x Harken ST32 2-speed vallier. 2 x Lierhendel. 11 x Spinlock valstopper
Zeilen materiaal:Dacron
Grootzeil:Elvstrom rolgrootzeil (2006)
Genua:Sailselect 120% cross cut premium dacron voorzien van foam in het voorlijk en uv strook. In gebruik sinds 2013
Gennaker:Vrijwel ongebruikt en compleet. Wegneembare boegspriet / gennakerboom
Overig:Eenvoudig te hanteren tuigage waarbij alle zeilhandelingen vanuit de kuip verricht kunnen worden. Rolgrootzeil en recente rolgenua die door het foam in het voorlijk ook deels ingeruild goed staat. Zeil zetten en wegnemen is een fluitje van een cent. Een gennaker met wegneembare boegspriet wordt meegeleverd.

Een spinnakerboom blijft aan boord. De overloop staat op het kajuitdak dus niet in de weg in de kuip en er zijn lange genuarails.

Navigatie en electronica

Navigatieverlichting:Compleet, met dek- en ankerlicht
Kompas:Plastimo Horizon 135 op de stuurstand
Log/snelheid:Raymarine ST60 Tridata met ST70 repeater bij de kaartentafel
Dieptemeter:Raymarine ST60 Tridata
Windmeter:Raymarine ST60+ Wind met ST70 repeater bij de kaartentafel
Autopilot:Raymarine SmartPilot direct op het kwadrant met ST7001 bediening
GPS:Raymarine ST70 repeater bij de kaartentafel
Marifoon:Raymarine Ray240E DSC bij de kaartentafel met extra luidspreker en Ray240E DSC bij de stuurstand (buitenluidspreker werkt niet) en Cobra MR HH415 handheld
Weatherfax/Navtex:Clipper Navtex
Kaartplotter:Raymarine E7 Hybridtouch plotter / gps met AIS-B (2014)
Overig:Uitgebreide navigatie met recente Raymarine touchscreen kaartplotter met klasse-B AIS (zenden / ontvangen met Easy splitter voor gecombineerd marifoon - AIS signaal), ST60 Tridata en Wind met ST70 repeater bij de kaartentafel. SmartPilot stuurautomaat direct op het kwadrant. Raymarine DSC marifoon binnen en buiten en handheld. Navtex.

Alles werkt naar behoren en alle manuals zijn aanwezig.

Uitrusting

Ankers & materiaal:Cobra 20 kg. met ca. 35 m. ketting en reserve anker
Ankerlier:Lofrans electrisch. Afstandbediening via het vluchtluik en bediening op de stuurstand. Lierhendel aanwezig
Stootwillen, lijnen:8 x Stootwil en 2 x bolfender
Buitenkussens:Losse kussens, 4 x
Dekzeil(en):Stuurstandhoes
Buiskap:De Vries 2012. Rvs frame met extra grijpbeugel, leren rand en aanritsbaar achterdeel waarmee een kleine kuiptent ontstaat
Bimini:Bimini met donkerblauw doek. Gerepareerd maar is heel
Zwemtrap:Ja
Zwemplatform:Ja
Zeerailing:Gedeelde hekpreekstoel
Overig:Teak op kuipbanken en -vloer, neerklapbare kuiptafel, zwemplateau, buitendouche (warm), stuurstandhoes, kleine kuiptent, bimini, verschillende boxen met reserve onderdelen en gereedschappen, extra lijnen, stootwillen, bolfenders, kuipkussens, klok, barometer, televisie, 2 x bakskist, bootmansstoel, 2 x anker, ankerlier met dubbele bediening, ankerbal, motorkegel, jerrycan, puts, wegneembaar zitje bij de stuurstand, LED verlichting binnen, buitenboordmotorsteun op de hekpreekstoel.

Veiligheid

CE-normering:Cat. A (oceaan)
Radarreflector:Trilens in de mast
EPIRB:McMurdo 406. Test goed maar batterij is over de datum
Reddingsvlot:Seasafe vierpersoons in tas. Aanschaf 09-2012. Dient gekeurd te worden
MOB Systeem:Reddingboei met lamp en lijn
Lenspomp:Handmatig en electrisch
Brandblusser:2 x Brandblusser uit 2013. Dienen gekeurd te worden
Gasbun met afvoer:Ja
Overig:Alle zeilhandelingen vanuit de kuip, veel grijpmogelijkheden binnen en buiten, goed beloopbare gangboorden en dek, noodhelmstok, 2 x bilgepomp, hoefijzerboei, reddingvlot, AIS-B, verbandtrommel, Trilens radarreflector, Epirb, lifeline ogen aan dek.

Vraag meer informatie over de Jeanneau Sun Odyssey 35

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

 

Bart Rozemuller

 

Badhuisweg 11

3851 PN Ermelo

 

Tel   : 0031 (0) 341 493405
Mob: 0031 (0) 6 2189 6801

 

E-mail: bart@bootverkopers.nl

 

K.v.k.nr.: 08104900

RECENT VERKOCHT

Noray 38

1980

UITGELICHT